info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Over Rot 2.0

Een persoonlijke favoriet is Over Rot 2.0 van Meneer Wateetons. Het boek is een geupdate versie van het eerder verschenen Over Rot en bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes. Het gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina’s bevat het 25% meer informatie!

Over Rot 2.0 is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos.

Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 32,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op en verkopen nooit gegevens door.