Algemene voorwaarden

In deze Algemene Voorwaarden ligt juridisch vast wat onze rechten en plichten zijn, en die van u als klant van Keukenboeren. 

Heeft u een vraag of een klacht over een bestelling of levering? Neem dan contact met ons op via info@keukenboeren.nl. Wij gaan er van uit dat we in onderling overleg tot een goede oplossing komen.

Prijzen

De prijzen van de producten (inclusief workshops) zijn aangegeven in euro inclusief BTW.

De producten en prijzen zijn geldig zolang zij vermeld staan op de website, mits voorradig en onder voorbehoud van fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten in onze aanbiedingen of op onze website.Deelnemen aan de workshops (middels open inschrijving)

Aanmelden voor workshops kan via de webshop. Kies de betreffende workshop en selecteer een datum. Is de workshop vol? Kies dan voor de wachtlijst-optie. U ontvangt als eerste bericht als er nieuwe data bekend zijn. Lukt het online boeken niet? Regel dan uw aanmelding door naam, e-mailadres en telefoonnummer te mailen naar info@keukenboeren.nl. U ontvangt daarna bericht en een factuur waarna u de workshop kunt betalen door een bankoverschrijving.Uw deelname is definitief na ontvangst van betaling van het verschuldigde bedrag. Indien de betaling 3 werkdagen na de aanmelding nog niet is ontvangen, behoudt Keukenboeren zich het recht voor om de gereserveerde plaats weer vrij te geven.

Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 2 weken van tevoren, bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie en bent u het gehele bedrag verschuldigd. U kunt wel een plaatsvervanger sturen (graag van tevoren doorgeven). 

Avondworkshops gaan definitief door bij deelname door minimaal 6 personen. Voor workshops overdag geldt een minimum aantal van 8 deelnemers.

Keukenboeren behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd. 

Indien workshops vanwege overmacht (calamiteiten of overheidsbeleid) geannuleerd of verplaatst moeten worden, vindt in beginsel geen restitutie plaats. Het betaalde bedrag wordt omgezet in een tegoed. Daarmee kan op een ander moment of op een andere locatie worden deelgenomen aan een vervangende workshop. Communicatie hierover vindt plaats per mail en/of via de nieuwsbrief en website.

Deelname aan de workshops c.q. het gebruik van keukengerei en oven is op eigen risico. 

Artikelen in de Webshop


Levering

Bestellingen worden gewoonlijk binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling per post verzonden, tenzij anders overeengekomen. Deze levertermijn geldt als een indicatie, niet als bindende termijn.

Direct nadat de goederen als geleverd gelden, draagt de koper het risico van alle directe en indirecte schade welke aan of door deze goederen mocht ontstaan.

Door het aanvaarden van het pakket, ga je ermee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Als je pakket met de bestelling aan de buitenzijde beschadigd lijkt, moet je het pakket weigeren en laten terugsturen. De koper weet dat wij niet meer verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de staat van de bestelling zodra het pakket met de bestelling aanvaard is van de transportfirma.

Bij een probleem met de levering van de bestelling kunt u contact met ons opnemen via info@keukenboeren.nl. Dan gaan we met elkaar op zoek naar een passende oplossing. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het artikel onbeschadigd is. Bij beschadiging of verbreking van de verzegeling (in het geval van ingrediënten) uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Keukenboeren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@keukenboeren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Zakelijke bestellingen

De minimale ordergrootte bedraagt € 75,- excl BTW. Zakelijke leveringen binnen Nederland zijn franco vanaf € 350,00 ex BTW. Voor leveringen onder een bedrag van € 350,00 excl. BTW wordt een bijdrage van € 6,95 in de transportkosten in rekening gebracht.

Voor leveringen buiten Nederland wordt een variabele bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht.


Doorverkoop

Doorverkoop van de producten van Keukenboeren in of tijdens andere gelegenheden (bijvoorbeeld winkels of evenementen) dan bij start van de samenwerking is afgesproken, is alleen toegestaan na afstemming met en akkoord van Keukenboeren.


Betalingen

Betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur plaats te vinden, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Bij niet of niet tijdige betaling van het openstaande bedrag is interest verschuldigd zoals in de wet is voorzien. Alle eventuele gerechtelijke kosten en andere kosten van welke aard dan ook die we als gevolg van deze niet tijdige betaling moeten maken, worden doorberekend.


Bescherming persoonlijke gegevens

Keukenboeren vraagt en bewaart alleen persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een goede dienstverlening en om eigen diensten en producten te kunnen promoten. Wij verkopen deze gegevens NOOIT door aan derden. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen heb je het recht van verzet tegen het gebruik van je gegevens voor Direct Marketing doeleinden, heb je toegang tot alle informatie die wij van jou bijhouden en heb je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.

Je gegevens kunnen wel onder strikte voorwaarden doorgegeven worden om de betaling en verzending van je bestelling te kunnen verzorgen; te denken aan het doorgeven van adresgegevens aan PostNL voor bezorging van de bestelling.


Contact

Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van je bestelling kan je Sanne van Keukenboeren benaderen via ​info@keukenboeren.nl of via 06-47080847. Ik doe mijn best je vraag zo snel en correct mogelijk te beantwoorden.

Keukenboeren, Coolhaven 148-a, 3024 AL, Rotterdam

T. 31 647080847 M. info@keukenboeren.nl

Algemene voorwaarden |Versie 2022

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp!

×