Zuurgoed
Zelf groente en fruit fermenteren
Wat te doen met restjes groente? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Zuurgoed is een praktisch basisboek over fermenteren voor iedereen die thuis aan de slag wil gaan met groente en fruit.
In dit boek vind je praktische tips over fermenteren thuis, hoe te gebruiken, bewaren en serveren, de benodigdheden en basisregels en natuurlijk heel veel recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Want wie wil er nou niet meer smaak en minder verspilling?!
Het boek is vanaf oktober 2022 verkrijgbaar via de lokale boekhandel of online via de Keukenboeren webshop. Klik op de knop!

ROTLOG
Fermentatielogboek


Zet je fermentatiereis op papier met ROTLOG! Fermentatie is een traditionele conserveringstechniek, maar ook een creatieve, culinaire ontdekkingsreis. Door je ervaringen vast te leggen in dit logboek verbeter je stap-voor-stap je techniek en resultaten.
Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in Rotterdam. Zij biedt met ROTLOG een praktisch werkboek voor de creatieve fermenteerder. Door gestructureerd verslag te doen krijg betere, consistente en veilige resultaten en haal je meer uit je fermentaties.